Lajme Shqip Sunday, 18 March 2012 10:00

Njëqind foto të pabotuara të Marilyn Monroe-së do të nxirren në ankand së bashku me të drejtat e tyre të autorit më 31 Mars dhe 1 Prill.

Seti u mundësua nga Allan Snyder, që ka qenë grimieri personal i aktores për më shumë se 15 vite.

Njëra prej fotove tregon vetë Snyderin duke trukuar Monroen, e cila është e veshur me të brendshme teska fotografohej për filmin e vitit 1960, “Facciamo l’amore” (Le të bëjmë dashuri).

Gjithashtu në këtë ankand do të ofrohen letrat dhe telegramët që Monroe i kishte dhënë Snyder-it.

Në ankandin që organizohet nga shtëpia “Julien’s Auctions” do të ketë edhe relike të tjera të ikonave hollivudiane si Frank Sinantra, James Dean, Charlie Chaplin dhe Sammy Davis Jr.