Lajme Shqip Friday, 10 May 2013 12:07

Ka kohë që është pëfolur shumë për fundin e lidhjes, përkatësisht fejesës së Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth.

Mirëpo duket se çifti po ndërmarrin të gjithë hapat e nevojshëm që kjo të mos ndodhë.

Sipas magazinës In Touch, Miley është duke mbajtur seancë “shpirtërore”, në mënyrë që të arrijë të shpëtojë fejesën e saj.