Lajme Shqip Monday, 17 June 2013 20:30

Nëse keni parë ndonjëherë Johnny Bravon, mund ta dini faktin se në njëqind fjali, ai në 99 prej tyre e lavdëron veten.

Britanikja Daily Mail, ka bërë një krahasim mes këtij personazhi dhe futbollistit të Real Madridit, Cristiano Ronaldo.

Daily Mail shkruan: “Harrojeni futbollistin klas të Real Madridit, Ronaldo me vetëdije e kë kthyer veten në Johnny Bravo gjatë pushimeve në Miami. Muskuj, po. Fizik, po. Bjond, po”.

Ndryshe Johnny Bravo është një seri e animuar ameikane, e krijuar nga Van Partible. Personazhi kryesor është një karakter që është bjond, ka muskuj dhe flokët i mbanë në stilin e Elvis Presleyt. Ai është një karakter që shfaqet sikur arrinë gjithnjë atë që dëshiron, sidomos në aspektin e femrave të bukura.

 

Disa nga fjalitë më të njohura të Johhny Bravo:

 

“Mjaft folëm për ty, le të flasim pak për mua”.

“Mjaft folëm për veten, le të flasim pak për ty, çka mendon ti për mua”.

(Kur një personazh tjetër i flet në lidhje me ndonjë temë qe e shqetëson) “Kjo nuk është aspak e mirë për flokët e mia”.

“Arrita atë që deshta, e arrita në 4 për qind, kur arrini 4 për qind ju keni arritur gati 5”.