Lajme Shqip Monday, 31 August 2015 09:16

Çifti i njohur Cozman dhe Tuna gjithmonë janë të njohur për këngët e tyre, por gjatë paraqitjeve skenike, Cozman pak e shikon Tunën në sy

Ndoshta kjo verë nuk ishte më e mira për ta, por megjithatë çifti nuk kanë munguar me këngë të ndryshme, kurse hiti i tyre ishte padyshim kënga “Holla”.

Por, Cozman në paraqitjet e tij nëpër koncerte e ka një zakon të çuditshëm.

Reperi vazhdimisht e shikon Tunën ngultas tek zogu por rrallë shihet duke e shikuar në sy.

Shikojeni vet fotot.