Lajme Shqip Thursday, 15 August 2013 15:29
9 February 2014 15:36
28 December 2013 14:41
16 December 2013 18:35
26 November 2013 14:30
16 November 2013 15:00
16 November 2013 13:50

Këngëtarja nga Shkupi Altuna Sejdiu, e cila gjatë gjithë periudhës së verës është marrë me turin e saj muzikor Fenix ka gjetur pak kohë edhe për të pushuar.
Ka qenë vetë këngëtarja që ka postuar foto në rrjetin social Facebook, ku shfaqet në jug të Shqipërisë.

Sigurisht që pranë saj ndodhet dhe i dashuri Cozman, i cili ka qenë me të në çdo koncert. Madje ata duket se janë bërë të pandashëm nga njëri-tjetri.
Ashtu siç shihet edhe në foto Cozman është zhytur në ujin e kristaltë të plazhit ndërkohë që është kapur poshtë këmbëve të Tunes, në drejtim të “zogut, më të mirë prej krejtve”., shkruan reporteri.

Se Cozman aty e ka më mirë se çdo kund tjetër, e thotë edhe Tuna, në tekstin bashkangjitur fotografisë. Ajo shkruan, “I dashur është më mirë atje poshtë ku ka lagështi, merre atë nga unë”.