Lajme Shqip Wednesday, 12 August 2015 15:15

Sikurse edhe shumë këngëtar të tjerë, edhe reperi Cozman po vazhdon me mbajtjen e mbrëmjeve të ndryshme muzikore.

Ai mbrëmë ka performuar në klubin “Kristal” në qytetin e Prizrenit.

Në momentin kur Cozi ka filluar të këndoj siq e quan ai himnin e Babastarsave “High” atmosfera është ndezur.

Ai ka falënderuar të gjithë të pranishmit përmes postimit të një fotografie dhe video në Instagra.