Lajme Shqip Friday, 11 September 2015 08:25

Derisa Cozman është nisur sot për Londër nga Shkupi, ai në një fotografi të paraqitur në rrjetet sociale duket më i mërzitur

Cozman në bazë të fotografisë duket se e ka përjetuar më rënd ndarjen e tij nga Tuna.

Reperi ka udhëtuar drejt Londrës, ku edhe jeton familja e tij, ku me të mbërritur në aeroport ka postuar një fotografi ku duket i lodhur dhe i mërzitur.

Për dallim prej tij Tuna e ka postuar një foto shumë seksi në Instagram, sikur t’ja bëj me dije Cozmanit se çfarë femre të bukur ka humbur.