Lajme Shqip Thursday, 01 August 2013 12:22

Producenti britanik, Simon Cowell, pret fëmijë me Lauren Silverman, gruan e mikut të tij më të mirë.

53-vjeçari u afrua me Lauren kur martesa e saj me Andrew Silverman ishte në vështirësi, ndërsa tani ata do të bëhen me fëmijë.

Sipas Mirror, Lauren ka dashur shumë kohë më parë që ta braktiste burrin e saj dhe të lidhej me Cowell.

“Lauren e dashuron Simonin dhe shumë herë ka thënë se dëshiron të martohet me të dhe të lindë fëmijën e tij, ndërsa tani është në rrugë për t’u realizuar kjo”, ka thënë një burim.