Lajme Shqip Friday, 02 December 2011 14:30

Vejusha e këngëtarit Kurt Cobain është shprehur për revistën ‘Details’ se dëshiron të ndihmojë aktoren Lindsay Lohan.

Courtney Love ka thënë “Kujdesem për Lohan se askush tjetër nuk e bën. Në krahasim me mua ajo i ka punët më keq, pasi në kohën time nuk kishte portale thashethemesh si TMZ që të të nxinin jetën më shumë!”.

Courtney prej vitesh ka vuajtur nga abuzimi me drogë dhe alkool, por vitet e fundit thuhet se ajo është çintoksikuar, rehabilituar plotësisht. A do e pranonte Lohan ndihmën e saj? (LajmeShqip.com)