Lajme Shqip Monday, 07 September 2015 19:27

E dashura e Veselit ka një pasion që ne nuk e kemi ditur

Tea Zhuli e ka një pasion që ajo nuk e ka treguar në Big Brother.

Ai pasion është patinazhi.

Ajo gjatë ditës së sotme megjithatë ka gjetur kohë për të hipur mbi patina, dhe pse jo të na gostit me një “selfie” ku ekspozohet gjoksi.