Lajme Shqip Thursday, 06 October 2011 10:42

Të dyja janë diva. Të dyja janë të bukura dhe rivale të njëra-tjetrës.

Lufta e heshtur ndërmjet tyre ka nisur që kur Angelina Jolie i mori burrin Jennifer Aniston-it, Brad Pitt-in. Një divorc që realisht shokoi Hollivudin.

Duke krahasuar pozimet e tyre ndër vite për kopertinat e revistave më prestigjoze, kush mendoni se është më e mira?

(LajmeShqip.com)