Lajme Shqip Wednesday, 24 August 2011 15:56

Sipas Forbes, është bërë një studim për të ardhurat vjetore të çifteve të Hollivudit në intervalin kohor maj 2010 – maj 2011 dhe janë publikuar 5 më të paguarit.

Duke patur parasysh aktivitetin e disave, menjëherë na shkoi mëndja tek Tom Cruise dhe Katie Holmes, Fergi dhe Josh Duhamel.
Por për çudinë tonë asnjëri prej tyre nuk ishte në listën ‘Top 5’!

Gisele Bundchen dhe Tom Brady renditen të parët e këtij klasifikimi me 76 milion dollarë fitim.

Të dytët renditen Beyonce dhe Jay-Z me 72 milion dollarë në vit.

Të tretët renditen Angelina Jolie dhe Brad Pitt me 50 milion dollarë.

Të katërt renditen Victoria dhe David Beckham me 45 milion dollarë.

Të pestët, që janë edhe surpriza e këtij klasifikimi, janë çifti i ri Kristen Stewart dhe Robert Pattinson, me fitim vjetor prej 40 milion dollarësh. (LajmeShqip.com)