Lajme Shqip Saturday, 20 August 2011 14:20

Në Hollivud ka shumë stile të cilat njerëzit i përdorin për të qenë të ndryshëm dhe të veçantë.

Por tipari më i çmendur që ka filluar të vihet re në Hollivud është diferenca ekstreme në gjatësi ndërmjet çifteve.

Dhe sigurisht kur flasim i referohemi çifteve si Kim dhe Chris, Tom Cruise dhe Katie Holmes (megjithëse duhet thënë që ky ka bërë përparime pasi gruan e parë Nicole Kidman e ka patur më të gjatë, plot 1.80 m).

Shikoni fotografitë e galerisë për të parë çifte të tjera me diferencë ekstreme të gjatësisë (gjatësia e femrave është ajo realja, dhe jo me taka)…  (LajmeShqip.com)

1. Eliza Dushku (1.65 m) dhe Rick Fox (2.01 m).

2. Kim Kardashian (1.60 m) dhe Chris Humphries (2.06 m).

3. Tom Cruise (1.70 m) dhe Katie Holmes (1.75 m).

4. Jessica Simpson (1.59 m) dhe Eric Johnson (1.90 m).

5. Shaquille O’Neal (2.16 m) dhe Nicole ‘Hoopz’ Alexander (1.58 m).

6. Fergie e grupit Black Eyed Peas (1.63 m) dhe Josh Duhamel (1.93).

7. Will Smith (1.88 m) dhe Jada Pinkett Smith (1.52 m).