Lajme Shqip Friday, 01 July 2011 15:30

Aktorja e famshme e serialit  televiziv “Mad Men”, ka disa linja që i bën të gëlltiten të gjithë meshkujt.

Por është pikërisht kjo Christina që ankohet dhe thotë se për të gjithëçka komplikohet kur vjen momenti për të zgjedhur veshjen.

“Duhet të tregohem shumë e kujdesshme dhe gjithnjë përfundoj në modelet e thjeshta, pasi janë vetëm ato që zbehin disi format e mia.”

Ndërsa kostumet e banjës, për të janë vërtetë tmerr… “Është vërtetë e vështirë që të gjej një kostu plazhiqë t’i përshtatet masës time të gjoksit. Burri im dhe unë kemi filluar t’i dizenjojmë vetë!” (LajmeShqip.com)