Lajme Shqip Thursday, 16 June 2011 17:37

Kopertinёn e revistёs sё pёrjavёshme ‘W’ e ka zёnё fotoja nudo e Christina Aguilerёs.

Ajo ka pozuar nё njё mёnyrё modeste, duke mbuluar pjesёt intime me njё shall te hollё mёndafshi dhe buqetё me trёndafila ngjyrё vishnje. Por modestia e saj nё kёtё pozё ka qёnё mё e madhe se çduhet! Ajo duket e zbehtё dhe shumё e dobёt. Tё ketё qёnё pikёrisht ky qёllimi artistik i fotografisё sё bёrё?

Pёr kёtё revistё ajo tregon se sa e vёshtirё ka qёnё jeta e saj viteve tё fundit mbas ndarjes me bashkёshortin e saj dhe sidomos jeta e fёmijёrisё, ndaj sё cilёs ndiehet akoma si e burgosur. Pavarёsisht ndeshjeve tё pakёnaqёshme qё ka patur nё jetё, ajo ka ditur si ta mbajё kokёn lart.

Tani ajo ёshtё pjesё e jurisё nё spektaklin ‘The Voice’ dhe shpreson qё jeta e saj tё jetё duke marrё njё kthesё pёr mirё.