Lajme Shqip Wednesday, 31 July 2013 13:00

Janë të shumtë meshkujt që çmenden pas trupit të saj, ndërsa Amy Childs thotë se nuk është plotësisht e kënaqur me format trupore të saj. Ish-ylli i serisë “Only Way Is Essex”, ka diskutuar planin e saj për të rikthyer format e plota të trupit, pasi së fundi ka humbur 6.5 kilogramë,thekson “Zhurnal”
“Nuk mendoj se trupi im duket mirë tani. Nuk dua që të humbi peshë. Dua që të kthej ato forma trupore që i kisha gjatë xhirimit të serisë ‘The Only Way Is Essex’. Pra më e plotë”, ka thënë ajo.
Childs ka zbuluar se është duke shqyrtuar operime të tjera estetike në gjinj, pasi mendon se gjinjtë e saj janë tkurrur që nga procedura e fundit estetike. “Dua t’i rregulloj sërish. Ka kaluar tashmë një kohë dhe mendoj se impiantet janë tkurrur paksa”, tha ajo.