Lajme Shqip Tuesday, 19 April 2011 05:30

Sot do tё kёrkojё kujdestarinё e plotё tё fёmijёve tё tij.

Sipas TMZ, Charlie Sheen do tё paraqitet sot nё gjykatё pёr tё bёrё kёrkesё pёr marrjen e kujdestarisё sё plotё ndaj fёmijёve tё tij, Bob dhe Max.

Charlie e ndjen veten shumё tё aftё pёr mbajtjen e kujdestarisё fizike dhe juridike tё binjakёve tё tij, aq sa dёshiron qё kёrkesёn t’ia shfaqi personalisht gjykatёsit.

Charlie, sё bashku me avokatin e tij, Mark Gross, do tё argumentojnё se Brooke Mueller është e paaftë për t’u kujdesur për fëmijët e tyre, duke marrё parasysh rikthim e saj nё konsumimin e drogave kohëve të fundit.