Lajme Shqip Sunday, 26 June 2011 08:09

Se kur kanë bërë seks për herë të parë vipat, është një pyetje që shumë prej jush do të ishit kurioz t’ia dinit përgjigjen. Pasi bëmë disa hulumtime zbuluam të vërtetat e disa prej tyre.

Po e nisim me ato që kanë kryer marrëdhënie seksuale në moshë më të re. Ato janë Angelina Jolie, Kate Moss dhe Ozzy Osbourne që e kanë humbur virgjërinë e tyre në moshën 14 – vjeçare. Ndërsa, Adriana Lima 28 vjeçe, Jessica Simpson 22 vjeçe dhe Tina Fey 24 vjeçe, e kanë humbur virgjërinë e tyre kur janë martuar.

Hilary Duff dhe Brooke Shields, në moshën 20 vjeçare (kjo e fundit e ka humbur me Dean Cain).

Daniel Radcliffe, Kelly Osbourne, Sienna Miller e kanë humbur virgjërinë e tyre 16 vjeçe.

Paris Hilton dhe Matthew McConaughey në moshën 15 vjeçare, ndërsa Marcia Cross ka bërë dashuri për herë të parë në moshën 18 vjeçare. (lajmeshqip.com)