Lajme Shqip Saturday, 10 March 2012 15:08

Të ketë një shtëpi të pastër ndërsa bën seks dhe të jetë në formë e të qeshë me miket e veta, këto janë gjërat që  e kënaqin më shumë një grua.

Ky është përfundimi i një sondazhi të Reebok, që ka angazhuar për këtë qëllim edhe dy aktoret e njohura, Eva Mendes dhe Helena Christensen.

Sondazhi tregon se të qeshurat dhe koha e kaluar me mikeshat, si dhe pushimet, janë në vendet e para të kënaqësive për femrat.

Më pas vjen forma e mirë fizike, duke qenë se vetëm 19% prej tyre besojnë se kanë një trup të mirë, si dhe një lidhje e qëndrueshme romantike dhe një marrëdhënie e kënaqshme seksuale.