Lajme Shqip Friday, 28 August 2015 17:25

 

E mirë, pa dyshim. E çfarë ere mund te mbajë këngëtarja më IN e momentit.

Persona të afërt me Era Istrefin, bëjnë me dije se ajo i pëlqen shumë parfumat dhe se i ka disa.

Sigurisht, Erës i bëjnë edhe dhuratë aroma të ndryshme. E, se kush, mbetet për tu mësuar, shkruan Kosovarja.

Ndonëse këngëtarja duket mos-kokëqarëse, ajo gjithmonë mban aromë të këndshme. /Kosovarja/