Lajme Shqip Wednesday, 27 April 2011 07:28

Njё pёshpёritje nё vesh nuk mund tё jetё gjё tjetёr veçse urim pёr shtatzёninё.


Deri mё tani nuk ka patur akoma asnjё konfirmim nёse Nicolas Sarkozy dhe Carla Bruni janё nё pritje tё njё fёmije. Por edhe mohim nuk ka patur!

 

Dhe mbase pikёrisht kёtё ka dashur Silvio Berlusconi t’ia urojё duke i pёshpёritur nё vesh, sigurisht duke mos dashur qё ta vёrё nё siklet nё public presidentin e Francёs. Dhe Sarkozy ka buzёqeshur…

 

Tё dy liderat u takuan dje nё Romё pёr çёshtje politike.