Lajme Shqip Thursday, 12 April 2012 12:00

Të enjten e shkuar Fox nxorri videon e re të Jennifer Lopez ‘Dance Again’, në një prezantim premiere.

Por shikuesit e programit ‘American Idol’ në të cilin këngëtarja është juri nuk panë përmbajtjen e plotë të saj. Pasi skenat erotike kanë gjeneruar shumë polemika.

Siç është raportuar nga GossipCop.com videoja u ndryshua para se të transmetohej për ‘përmbajtjen e saj të lartë seksuale’.

E cilësuar si jo e përshtatshme për një audience familjare sipas drejtuesve ekzekutiv të Fox. J-Lo dhe i dashuri i saj Casper Smart shfaqen në video në skena tejet erotike teksa skena që jepet në këtë foto është cilësuar si jo e përshtatshme pasi ngjan me një lloj orgjish.

‘Videoja e re e orgjisë së J-Lo është një shembull tipik se pse prindërit thonë se kanë mbetur pak programe vërtetë familjare që shfaqen në ekran’- tha thënë nënkryetari i Kulturës dhe Medias në ‘Media Research Center’, Dan Gainor. Të tjerë thonë se e vërteta është se imazhet janë shumë të qarta, janë erotike por nuk shkojnë në vulgaritet.