Lajme Shqip Monday, 23 April 2012 08:49

Për këtë sezon Valentino ka hedhur në treg koleksionin e çantave pranverore. Një koleksion shumë i këndshëm dhe elegant.

Disa nga çantat e këtij koleksioni janë përdorur nëpër pasarelat europiane.

Mund t’i kombinoni me çdo veshje dhe të dukeni perfekte.

(LajmeShqip.com)