Lajme Shqip Monday, 13 August 2012 13:06

Qëndroni gjithnjë në stil dhe moderne duke rinovuar garderobën tuaj me koleksionin e “Vicotria Secret”. Biondja e mrekullueshme Candice Swanepoel e prezanton këtë koleksion mjaft denjësisht.

Të qenurit gjithmonë në mode si dhe të pasurit motivimin e duhur për të eksperimentuar me garderobën nuk ka qenë asnjëherë më e thjeshtë se sa tani. Ky koleksion ju ofron frymëzimin e duhur.

Shtojini pak ngjyra atraktive gardërobës për të qenë e veçantë dhe për të spikatur në një turmë njerëzish. Preokupimi dhe ideja për të bërë zgjedhjen e duhur, të rehatshme dhe me stil, kanë qenë motivi kryesor në të cilin ka punuar kjo markë e famshme.

Marka e njohur ka dizajne dhe materialet e duhura për t’i punuar ato në veshje fantastike. (LajmeShqip.com)