Lajme Shqip Monday, 12 December 2011 15:02

Pikërisht kështu mund të thuhet për këngëtaren që menjëherë sa përfundoi turin e saj botëror “Femme Fatale”, ka vendosur të ndërrojë vendbanim.

Dhe vendbanimi i saj i ri do të jetë një vilë gjigande dhe luksoze. Një ambjent mëse i përshtatshëm për ta ndarë me dy djemtë e saj dhe të dashurin JasconTrawick, me të cilin pritet të martohet tani afër.

Mbrëmjen e djeshme ajo ka përfunduar turin e saj botëror, ku në fund të shfaqjes, në skenë janë ngjitur edhe djemtë e saj, njëri prej të cilëve ka filluar të kërcejë sëbashku me Britneyn. (LajmeShqip.com)