Lajme Shqip Wednesday, 31 August 2011 16:33

Sipas tabloidit anglez ‘The Sun’ këngëtarja e cila së shpejti do të martohet me Jason Trawick, osh menaxherin e saj, thuhet se e ka bindur atë për të bërë një fëmijë tjetër.

Çifti prej kohësh ka qënë në diskutime rreth të ardhmes së tyre të përbashkët dhe kanë arritur në konkluzionin se aktorja mund të jetë gati për t;ju përkushtuar sërish familjes pasi të ketë përfunduar turin botëror.

Ajo gjithnjë ka dashur një familje të madhe dhe sidomos tani dëshiron që t’i tregojë të gjithë njerëzve që e rrethojnë se ajo di të jetë një nënë e mirë.

Tani që ka marrë edhe parovimin e Jason për një fëmi tjetër, ajo mezi pret që të vij momenti. (LajmeShqip.com)