Lajme Shqip Thursday, 12 September 2013 13:49

Deputetja demokrate, Majlinda Bregu, u shfaq në seancën e parë të parlamentit të ri me një çantë super të shtrenjtë.
Stilistja Anila Konomi thotë për Shekullin se çanta mund të kushtojë deri në 20 mijë euro.
“Mendoj se një çantë si ajo e Majlindës është shumë e shtrenjtë për elektoratin të cilin ajo përfaqëson. Një çantë e tillë, dhe një të tillë nuk kishte vetëm ajo, por disa, mund të kushtojë minimalisht 6000 euro dhe mund të shkojë deri në 20.000 euro. Mua kjo realisht m’u duk ca e tepruar. Sigurisht, që nuk mund të them se ajo ishte veshur pa shije, por ama një aksesor kaq i shtrenjtë bie ndesh me realitetin,” thotë Konomi.
A ka shans që ajo të jetë një çantë false, e blerë me të lirë?