Lajme Shqip Tuesday, 10 May 2011 06:04

Njё ngjarje tepёr e veçantё ka ndodhur nё Tiranё ditёn e votimeve.

Njё çift i ri nuk e ka shmangur votimin pёr shkak tё dasmёs. Ata kanё gjetur kohёn dhe i janё drejtuar qёndrёs sё votimit nё shkollёn “Hasan Prishtina”.

Veprimi i çiftit sigurisht qё ka dhuruar njё spektakёl tё rrallё, i cili ёshtё pritur me duartrokitje nga komisionerёt tё cilёt kёsaj here i uronin ‘Trashёgime’ nё vёnd tё ‘Fitoftё mё i miri’.

Videoja e kёtij evenimenti tё rrallё ka filluar tё qarkullojё nё rrjetin social FaceBook pak minuta pasi proçesi i votimit ёshtё mbyllur nё tё gjithё vendin.