Lajme Shqip Monday, 21 March 2011 08:47

Dita festive e Shën Patrikut, 17 Mars 2011, ka qënë nje ditë e zymtë për djemtë e grupit Boyzone, të cilët përpara dy vitesh humbën kolegun e tyre, këngëtarin Stephen Gately.

 

sëbashku me partnerin e tij Andy Cowels. Djemtë irlandez ndihen ende të ligështuar dhe me hidhërim thonë: “Gëzuar ditën e lindjes shoku jonë!”.