Lajme Shqip Thursday, 27 August 2015 08:27

Ky vit padyshim ishte viti i bashkëpunimeve.

Patëm rastin të dëgjojmë duete të ndryshme dhe mikse zhanresh.

Një duet i ri do të vjen së shpejti nga këngëtari shumë i përfolur, Blero Muharremi dhe Shpat Kapapi.

Lajmi u bë i njohur nga Blero në murin e tij në Instagram. ;Edhe pak pjesa e dyt e duetit Blero ft Shpati Tik tak tik tak’, ka shkruar Blero.

Neve na mbetet të presim dhe të shohim se çfarë do të na sjellin ata.