Lajme Shqip Tuesday, 01 September 2015 23:30

Kënga ‘5’ nga Blero dhe Shkurta Gashi, e cila u lansua para disa ditëve dhe ka shënuar sukese duke arritur numër të madh të klikimeve e me këtë rast duke i bërë krenarë protagonistët, por si duket ky gëzim i tyre nuk do të zgjatë shumë pasi një këngë e titulluar Ima Yekara e kënduar nga këngëtari Izraelit Dudu Aharon, ngjajshmëria mes këtyre dy këngëve është pothuajse 100% duke përfshirë këtu muzikën dhe vijën melodike.

Më poshtë mund ti dëgjoni të dy këngët dhe ta gjykoni vetë.