Lajme Shqip Tuesday, 05 July 2011 07:46

Bleona Qerreti tashmё ёshtё duke zhvilluar karrierёn e saj nё Amerikё nga bashkёpunimi me tё famshin Timbaland. Kёnga e saj e parё “Naked”, qё do tё thotё “E zhveshur”, ka dalё nё qarkullim nё i-Tunes.

Sipas burimit tё Bluetooth, qё urojmё tё mos jetё i vёrtetё, duket se gjatё njё interviste pёr njё kanal televiziv mode, ajo nuk ka pranuar tё flas shqip.

Teksa i pёrgjigjej pyetjeve tё gazetarit rreth veshjeve dhe kёngёve tё saja tё reja, ajo i ka treguar edhe pёr eksperiencёn e saj si emigrante nё Amerikё. Por, kur nё fund tё intervistёs gazetari i ka kёrkuar tё thotё ‘Thank you’ nё shqip, ajo e ka anashkaluar duke vazhduar komunikimin nё anglisht dhe duke theksuar se tashmё ёshtё njё shtetase amerikane.

Nuk bёhet e qartё nёse ka qёnё ndonjё shaka nga ana e saj, apo jo.

Si do qё tё ketё qenё, tё lё shumё pёr tё dёshiruar… (LajmeShqip.com)