Lajme Shqip Saturday, 22 August 2015 09:19

Këngëtarja e njohur dhe shumë e përfolur në mediat rozë, Bleona Qerreti, ka postuar një foto me një mbishkrim domethënës. Ajo ka thënë I vetmi person që ju duhet të jeni më i mirë, është personi keni qenë dje! Ne të gjithë jemi konkurrencë e vetvetes

“The only person you need to be better than,is the person you were yesterday !We are all our own competition” – shkruan Bleona