Lajme Shqip Saturday, 26 September 2015 13:34

Arian Çani ka pyetur Bleonën për suksesin e Elvanës dhe Tunës, shpejtë i është përgjigjur se ajo i ka bërë kohë më parë këto.

Ariani ia ka përmendur Bleonës suksesin e tanishëm të këngëtareve si Elvana e Tuna, të cilat po marrin nga 5 mijë euro për një mbrëmje muzikore, ndërsa ajo është përgjigjur me ‘hallall ju koftë’.

Por, kjo nuk ishte e gjitha pasi Bleona menjëherë ka treguar se kjo nuk i bën përshtypje paso ajo i ka bërë këto shumë kohë më parë ndërsa tani çmimi i saj është rritur shumë dhe për të marrë Bleonën për një mbrëmje duhet të përgatisin shuma të majme parash.