Lajme Shqip Saturday, 11 June 2011 16:42

Megjithёse i vdekur, ai ёshtё njeriu mё i kёrkuar nё tё gjithё planetin!

Njё eksplorues detar ka vendosur tё gjejё njёherё e mirё nёse Osama Bin Laden ka vdekur me tё vёrtetё apo jo.

Eksploruesi i pasurive, Bill Warren, ka thёnё pёr TMZ se qёllimi i kёtij eskursioni ёshtё qё t’i vёrtetojё tё gjithё botёs nёse Osama ka vdekur me tё vёrtetё apo jo. Warren ёshtё angazhuar meqё presidenti Obama dёshtoi nё paraqitjen e provave materiale.

Kёrkimet do tё bёhen nё detin Arabik, pikёrisht atje ku u tha qё u hodh trupi i Bin Ladenit.

Warren ka pёr qёllim tё lokalizojё trupin, ta marrё, ta fotografojё e filmojё, dhe pastaj t’i bёj testin e AND-sё nё anije.

Gjithashtu, ai planifikon qё ta filmojё tё gjithё udhёtimin, duke e paraqitur mё vonё si dokumentar.