Lajme Shqip Monday, 12 March 2012 15:15

Le të jetë psonisja për sezonin e ardhshëm një eksperiencë e paharrueshme. Lejojini vetes të josheni nga shumëllojshmëria e ngjyrave dhe e prerjeve të këtij koleksioni kaq të mahnitshëm.

Keni mundësi të zgjidhni modele nga më të ndryshmet. Rroba banjo për të gjithë tipet e trupave, që ju ndihmojnë të dukeni shumë seksi dhe tepër elegante.

Vera po afron dhe çdokush është në kërkim të perfeksionit!

(LajmeShqip.com)