Lajme Shqip Thursday, 01 December 2011 12:29

Më një klip prej 31 sekondash Beyonce tregon veten e saj ne faqen e parë të një reviste amerikane dhe më pas tregon se është duke xhiruar pjesë për klipin “Countdown” nuk u hequr sikur nuk është shtatzënë.

“Falë Zotit jam shtatzënë, por po të më shihni nga përpara nuk dukem, ndërsa po të kthehem në profil… Ohh bebi!’”

Për herë të parë ajo publikon se është gjashtë muajshe shtatzënë. Sipas parashikimeve, Beyonce pret që të lind në fund të muajit shkurt. (LajmeShqip.com)