Lajme Shqip Saturday, 06 August 2011 12:08

E bukur, si gjithnjë, shfaqet Beyonce në setin fotografik për revistën britanike Harper’s Hazaar.

Nëpërmjet këtij klipi të mbrapa skenës së këtij spoti, duket Beyonce seksi, por asnjëherë vulgare, provokuese, elegante dhe tërheqëse, sikurse edhe në fotot për revistën e njerëzve të famshëm.

Fotografisti i saj ishte Alex Lubomirski dhe seti i fotografive u realizua në ambjentet e brëndshme të Hotel Ritz në Paris.

Shikim të këndshëm të këtij klipi, dedikuar kësaj këngëtare që trajtohet si të jetë një mbretëreshë. (LajmeShqip.com)