Lajme Shqip Friday, 09 August 2013 15:42

Ky është titulli i publikuar në Facebook nga Minatur Wunderland, në Hamburg të Gjermanisë.

Është fjala për modelime të mëdha të cilat vendosën në qendër të qytetit dhe tërheqin vëmendjen e mira vizitorëve.

Modeli me ish-kryeministrin italian, Silvio Belrusconin, i cili është duke ju drejtuar burgut të femrave do të vendoset në pjesën italiane të ekspozitës.