Lajme Shqip Saturday, 13 July 2013 15:48

Mario Balotelli nuk do të marrë pjesë në pagëzimin e vajzës së tij Pia. Nëna e vajzës Raffaella Fico ka vendosur të kryejë ritin fetar në kishën “Santa Trofimena”, në Minori, ditën nesërme, por sulmuesi i Milan refuzon të marrë pjesë.
Lajmi jepet nga e përditshmjanapolitane “Il Mattino”, e cila shkruan se Super-Mario nuk e njeh ende Pian si vajzën e tij dhe për të mos marrë pjesë në ceremoni është ndikuar edhe nga fama.