Lajme Shqip Thursday, 04 August 2011 15:34

Dy netë më parë, Avril Lavigne u kap në befasi nga një tifoz që u ngjit në podium pa autorizim.

Ylli kanadez sa do të fillonte interpretimin e “Belo Horizonte”, kur s’e mbajti dot britmën që i doli nga frika kur admiruesi i saj shkoi ta përqafonte nga pas shpine.

Dhe ky takim zgjati shumë pak, pasi menjëherë ndërhynë forcat e sigurisë, të cilat me mirësi e larguan admiruesin nga podiumi. (LajmeShqip.com)