Lajme Shqip Sunday, 09 August 2015 12:18

Arta Bajrami këtë verë ka qenë mjaftë aktive. Këngëtarja e ka sjellur një album muzikorë dhe gjithashtu dy këngë me videoklipe.

Ka vetëm pak ditë që është lëshuar video e këngës “Taman” dhe Arta ende pa e shijuar mirë suksesin e kësaj kënge, po sjellë diçka tjetër.
Bajrami së shpejti lanson spotin e këngës me titull “Thuaj jo”, këngë kjo që gjendet edhe në albumin “Victory”.