Lajme Shqip Wednesday, 10 August 2011 11:15

Në këndvështrimin e parë duket aspak argëtuese të shohësh Arnoldin të dalë në shëtitje me motoçikletë, me një bluzë të veshur që shkruan: “Maria, unë mbijetova!”.

Një deklaratë shumë e padrejtë duke marrë parasysh që ishte ai që e tradhëtoi atë aq keq. Por, po të gërmosh më shumë bluza ka një histori më të gjatë. Sipas burimeve të abloidit TMZ, Arnoldit ju dha dhuratë kjo bluzë gjatë një feste lamtumire me stafin e Guvernatorit. Në fakt bluza ishte dizenjuar nga stafi i Marias, si një shaka për të.

Bluza që kishte të stampuar datat 2007-2010 janë modifikuar sot nga Arnoldi, i cili e ka hequr me vizë vitin 2007 dhe sipër tij ka shënuar 1977, viti në të cilin ai pati filluar të dilte me Marian. Nga një bluzë e prodhuar për fundin e karrierës së tij guvernale, sot ai e ka shfrytëzuar për të dhënë një mesazh mbas divorcit të tyre.

Dhe në fakt, megjithëse janë ndarë mbas një tradhëtie të pashoq, thuhet se Maria dhe Arnoldi ndërmjet tyre janë ndarë miqësisht dhe pa luftë ndërmjet tyre. Megjithëse gjatë gjithë kësaj kohe ata po merren me procedurat e divorcit, ata flasin normalisht dhe vazhdimisht me njëri-tjetrin. (LajmeShqip.com)