Lajme Shqip Friday, 22 April 2011 06:20

Aktori i famshёm i Holliwood-it synon tё bёhet president i Bashkimit Europian.

Miqtё e tij dje i kanё shpallur pёrpjekjet e tij pёr t’u bёrё president i BE-sё.

Ylli i filmave aksion, i cili kaloi nga aktor nё politikan, nё Janar dha dorёheqjen prej Guvernatorit tё Kalifornisё.

Ato thonё se australiani 63 vjeçar ёshtё duke e marrё parasysh kёtё mundёsi dhe pёr kёtё ka shkuar nё Europё pёr tё fituar ‘simpati’.

Shefi i stafit tё tij Terry Tamminen tha: “ Nё vitet e ardhshme BE do tё jetё nё kёrkim tё njё presidenti me profil shumё tё ngritur, pёr dikё qё tё bashkojё Europёn”.

Pёr momentin Arnold Schwarzenegger ёshtё duke punuar me njё projekt pёr ndryshimet ‘klimatike’ bashkё me OKB-nё.