Lajme Shqip Monday, 03 June 2013 16:49

Fqinjët e yllit Justin Bieber janë ankuar ndaj sjelljeve të këngëtarit, duke kërcënuar se nuk do të paguajnë detyrimet mujore, nëse ai nuk i ndalon ato.

Rreth 500 familje në lagjen Calabasas, kanë paraqitur ankesat e tyre në “Shoqatën e Pronarëve” duke thënë se këngëtari po i shqetëson shpeshëherë në mënyra të ndryshme, si organizimi i ahengjeve dhe tejkalimi i shpejtësisë nëpër rrugët e lagjes, raporton The Sun.

Policia ditë më parë kishte vizituar Bieberin në shtëpinë e tij, pasiqë kishte pranuar dy telefonata në lidhje me “ngasjen marramendëse të makinës nëpër lagje”, ku fqinjët ishin ankuar se në atë kohë fëmijët ndodheshin jashtë shtëpive duke luajtur nëpër lagje.