Lajme Shqip Friday, 14 August 2015 14:08

Sipas revistës ‘National Enquirer’, Angelina Jolie mund të jetë drejt një vdekjeje të parakohshme.

“Jolie refuzon të hajë dhe deri tani ka humbur shumë në peshë. Situata e saj sa vjen e përkeqësohet, ndaj Brad Pitt dhe 6 fëmijët janë të tmerruar pasi mendojnë se ajo do të jetojë edhe pak vite” ka thënë një burim për revistën.

Sipas burimeve të revistës, shumë doktorë mendojnë se problemet shëndetësore kanë sjellë humbjen në peshë të aktores.

“Angelina duket se po “flirton” me vdekjen dhe miqtë janë të shqetësuar pasi mendojnë se asaj i kanë mbetur edhe 2 vite jetë”, ka thënë një tjetër burim po për të njëjtën revistë.