Lajme Shqip Tuesday, 02 August 2011 07:43

Aktorja 36-vjeçare ёshtё duke planifikuar njё udhёtim shumё tё lodhshёm 1-mujor pёr fёmijёt e saj: udhёtim nёpёr Sahara.

Joline prej kohёsh e ka shprehur mbёshtetjen e saj t’i lёnё fёmijёt e saj tё hapur kulturave prej tё cilave kanё prejardhjen. Jolie dhe Pitt kanё adoptuar tre fёmijё: Zahara 6-vjeç nga Etiopia, Maddox 9-vjeç nga Kamboxhia dhe Pax 7-vjeç nga Vietnami. Ndёrsa fёmijёt biologjik tё çiftit janё Shiloh 5-vjeç, dhe binjakёt 3-vjeçar Knox dhe Vivienne.

Kёshtu ajo ёshtё duke planifikuar kёtё udhёtim me deve pёrgjatё shkretёtirёs sё Saharasё pёr 28 ditё. Sigurisht qё do tё jetё e lodhshme, por ato do tё pushojnё edhe gjatё rrugёs.

Ajo ka thёnё: “Ata po mёsojnё pёr prejardhjen e secilit dhe njёkohёsisht po ndjehen krenar.” (LajmeShqip.com)