Lajme Shqip Thursday, 28 June 2012 08:05

Angeline Jolie është shumë e zënë me punë këto kohë pasi është duke punuar për filmin e saj më të ri ‘Maleficient’. Këto kohë aktorja nuk gjen kohë jo vetëm për veten, por as për familjarët e saj.

Por janë ata që kanë gjetur kohë për të qëndruar me aktoren pasi dje dy nga fëmijët e saj e kanë vizituar Angeline në sheshxhirimet e saj.

Binjakët Vivienne dhe Knox janë sjellë që të qëndrojnë pak kohë me nënën e tyre në pushimin mes skenave që ajo ka pasur.

37 vjeçarja ka pasur një look shumë të çuditshëm sepse në përshtatje me rolin ajo mbante një palë brirë të gjatë, por duket se këto nuk i kanë trembur binjakët e vegjël të cilët duken njëlloj të afeksionuar më nënën e tyre.

Ajo dukej shumë e kënaqur që vajza dhe djali i saj kishin shkuar ta vizitojnë.