Lajme Shqip Monday, 13 June 2011 11:29

Sipas revistёs ‘San’ tё Sarajevёs, aktorja hollivudiane Angelina Jolie ёshtё duke mbajtur premtimin qё kishte dhёnё! Bёhet fjalё pёr qendrёn e refugjatёve nё Rogaticё tё Bosnjёs, tё cilёn ka thёnё se do ta ndёrtojё me 14 banesa.

Vitin e kaluar, nё prill, Angelina sёbashku me bashkёshortin e saj Brad Pitt patёn vizituar Rogaticёn, ku kanё parё edhe kushtet e vёshtira nё tё cilat jetonin banorёt e kёsaj qendre.

Punimet pёr kёtё ndёrtesё kanё filluar qё nё muajin prill pёr t’u ndёrprerё pas shpёrthimit tё ujrave nёntokёsore dhe gjetjes sё bombave tё pashpёrthyera tё aeroplanёve. Pas eleminimit tё kёtyre vështirёsive