Lajme Shqip Wednesday, 06 April 2011 08:39

Jolie 35 vjeçe, është fotografuar duke treguar një tatuazh të një sёrё hartash qё koordinohen nё krahun e saj. Ajo ёshtё shprehur se ka dashur tё tregojё vendlindjet e gjashtё fёmijёve tё saj me Brad Pitt, 47 vjeçar.

Ka qёnё Wonderwall nё fillim qё ёshtё shprehur se ёshtё e vёshtirё pёr tё nxjerrё gjashtё harta nё koordinatat e tatuazhit tё saj. Por njё burim i afёrt i Jolie thotё tё mos i japim shumё rёndёsi kёtij tatuazhi, pasi nuk ka tё bёjё fare me vendlindjen e fёmijёve tё saj.

Jolie ka adoptuar Maddox, 9 vjeç, nga Kamboxhia, Pax, 7 vjeç, nga Vietnami, Zahara, 6 vjeç, nga Etiopia, Shiloh, 4, lindi në Namibi dhe binjakët 2-vjeçar Vivienne dhe Knox kanё lindur në Francë.

 

Atёherё çfarё fshihet nё tatuazhin e saj?